Sere de legume, fructe sau flori pentru exploatare sau hobby.

Va punem la dispoziție proiecte personalizate in funcție de cerințele si necesitățile dvs., soluții ideale pentru culturi cu dezvoltare armonioasa, executarea serelor NaTura conform standardelor internaționale, inclusiv pentru acordarea de fonduri europene,  sere adaptate la condițiile meteo din tara noastră, sere cu automatizări de ultima generație, soluții tehnice avantajoase pentru fiecare beneficiar in parte.

Clienții noștri sunt societățile având ca obiect de activitate producerea si comercializarea de legume si fructe, foarte atenți la dotările tehnice pentru creșterea productivității serei, dar si persoane care vor sa consume legume si fructe sănătoase, produse de ei, fără a exista suspiciuni de exces de pesticide sau alte produse chimice, dar prin folosirea automatizărilor fără mari eforturi pentru obținerea produselor ecologice.

Proiectam si montam structura metalica pentru sere si structura metalica pentru sustinere panouri fotovoltaice. Din anul 2013, serviciile oferite de noi sunt certificate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.

marca iqnet Marca srac 18001 Marca srac 9001 Marca srac 14001

Lucrarile efectuate de catre SC RUFY ROOF ENGINEERING SRL ne recomanda ca un partener serios al antreprenorilor generali din piata si un furnizor de servicii  si produse de calitate pentru clientii nostri.

Printre lucrarile noastre de referinta enumeram constructii de sere, montaj, renovare, sere profesionale acoperite cu policarbonat, proiectare si montaj structuri metalice sustinere panouri fotovoltaice, proiectare si montaj structuri metalice pentru panouri fotovoltaice fixate pe acoperis pentru beneficiari industriali dar si casnici.

Suntem atenti la detalii,  lucram cu pasiune pentru meseria noastra, lucram respectandu-ne pe noi si munca noastra si respectand pe cei cu care lucram, fie ca sunt furnizorii nostrii de materiale, fie ca sunt clientii nostri.

Va multumim pentru increderea acordata!